Dear diary

Dear diary,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets geschreven heb. De term dagboek is daardoor dan ook niet echt op z’n plaats. Het zou eerder weekboek moeten zijn, waardoor de titel zou veranderen in ‘Lief weekboek’…

In het Engels is er echter geen woord voor weekboek. ‘Dear week book’ zou dan het dichtst in de buurt komen. Aangezien dit echt nergens op slaat heb ik in al mijn wijsheid besloten om de titel ‘Lief dagboek’ te gebruiken. Maar dan weer in het Engels om het zo internationaal mogelijk te maken.
Er is een hoop gebeurd sinds de laatste keer dat ik in je geschreven heb. Ondanks de vele sollicitatiebrieven die ik heb geschreven ben ik helaas nog steeds niet ergens aangenomen. Soms zinkt de moed je in de schoenen van alle afwijzingen. Maar…. ik houd de moed erin! Het gaat me een keer lukken! Ik heb nu een nieuw plan bedacht. Misschien kan ik halverwege april 2013 drie dagen per week gaan werken in Zwolle. Helpdesk functie. De rest van de dagen wil ik graag EVC traject gaan doen. Het blijkt dat ik zonder diploma’s of certificaten nergens aan de bak kom.

Dan maar de badkamer opknappen. Een klus die al heel lang uitgesteld is. Het plafond gerepareerd. Kozijn geschilderd. Nieuwe jaloezie opgehangen. Badmeubel geschilderd. De boel grondig schoongemaakt. Het resultaat:

Badkamer kozijn en meubel